lördag 14 november 2009

Vacker blogg


Jag var in och kikade på en blogg i kväll och fick se så mycket vackra saker och ord.

http://www.rummetforvalbefinnande.blogspot.com/ du kan oxå vara med i en tävling om en vacker ring.


7 kommentarer:

Anna sa...

Jag håller med dig, det är många och mycket vackra saker.

Tina sa...

Hej Lucky Lady!!
Nu har jag hittat hem till dig!!
Tack för att du valt att följa min lilla blogg =) Betyder mycket!!
Jag läste ditt inlägg om din granne. Du hade nog skrivit det i September. Jag håller med dig.. ibland kan man bli så arg & ledsen över medmänniskors klumpighet.
Hoppas ni rett ut det!!

Ja, Mias blogg är verkligen jätte fin!! Va kul att du valt att vara med om den fina ringen =)
Hoppas allt är bra med dig!!

Kram Tina från bloggen
Livet är här & nu!

Tina sa...

Hej vännen!
☆* ♥ *☆* ♥ *☆* ♥
Tusen tack för dina fina ord inne hos mig!! De värmde sååå mycket & jag ska lyssna på dina råd. Jag SKA börja bli besvärlig =) & ja, det är jobbrelaterat. Vilket känns fruktansvärt tungt för jag har trivts sååå bra med mitt jobb & min chef.. men nu är allt så förändrat sen hon öppnade sin andra butik. Men det löser sig. Jag ska hitta mitt sätt att lösa detta på.
Ha en underbar helg vännen & tack goa vän för att du tog dig tid att läsa mina kråkfötter & att du lämna en så fin hälsning!!!!!
Bamsekram till dig min vän!!
Tina

Rummet för välbefinnande sa...

Åhhhh så glad jag blir. Ska gå och lägga mig också fick jag bara för mig att kika in här hos dig - också ser jag att du skrivit om min blogg. Oj så fint du skriver och tusen, tusen tack. Det värmer så gott ska du veta. Nu har vinnaren dragits och tyvärr så var det inte du som vann. Men, jag ska ta och lotta ut något snart igen tänkte jag, eftersom det var så många med. Då kanske du kan pröva lyckan igen.

Önskar dig en fin vecka nu!
Kram från Mia

Tina sa...

Hej du underbara vän!!!
Tusen tack för din så fina hälsning på min blogg!! Det va just vad jag behövde höra!! Är lite under isen för tillfället... tuff situation på jobbet, men det är bara jag som kan förändra den för de andra kan jag inte ändra, så det gäller för mig att finna ett sätt att ändra på mig & mitt sätt att ta åt mig.
Ja, kinosologi är underbart! Det är en form av det som min Biopat använder. El det är nog mer el mindre just kinisologi hon gör =)

Tusen varma tack för dina ord. De ska jag ta med mig & tänka på under dagen =)
Kunde inte komma lägligare =)
Hoppas att du mår bra min vän!
Vad hittar du på för kul?
Snart jul =).. men ingen snö =( kommer väl lagom till våren ;=)

Ha en fin Måndag min vän !!
Kram Tina

Tina sa...

☆* ♥ *☆* ♥ *☆* ♥
Hej goa fina vän!!!!
Tusen tack för din hälsning! Jag värdesätter verkligen dig!!
Ja, du har så rätt om detta med hur viktiga ALLA dagar är, jul el inte. Ja, vad gör lite damm i hörnerna, det blir jul el en ny dag ändå =) Jag håller verkligen med dig om detta med allt bak & stoppning mm... det äts inte upp. Förr hade vi alltid julbak hos mamma. Vi träffades alla syskon & bakade julbak med mamma, men till sist sa jag nej.. vi fick slänga kakorna runt midsommar & visst va det mysigt bara att få träffas, men varför hålla på med massa bak som lätt leder till irretation & brända fingrar =)..fniss...
Då visade det sig att ALLA kände så men ingen vågade ta upp det =) Men nu bakar vi inte längre. Tur det för jag hade verkligen inte orkat med det. Det va ju skillnad när jag gick hemma, men nu när jag jobbar är det ungefär just det jag orkar =)

Hur är det med dig då vännen?
Tänker ofta på dig!!!
Stor varmt Tack & Kram till dig min vän från
Tina

Tina sa...

Hej du magiska vän =)
Tack snälla för din hälsning hos mig på min inte så jätte bra dag jag hade.. fniss... Det va en jätte bra ide.. den med duschen & avloppet!Den ska jag prova nästa gång mina hormoner löper amok =)

Hoppas allt är bra med dig & att du haft fina helger!!!
Här är det kallt idag -10 grader så brasan sprakar för fullt =)

Idag hade jag planerat att plocka ner julen, men få se hur det blir =)

Ha en underbar Söndag vännen!!!
Kram Tina